Privatumo politika

Ši privatumo politika reglamentuoja kaip internetinė svetainė www.balticode.com (toliau – Svetainė) naudoja ir saugo bet kokią informaciją, kurią pateikiate naršydami joje.

Naršydami šioje Svetainėje Jūs sutinkate su šia Privartumo politika ir jos nuostatomis.

Slapukų rinkimas ir naudojimas

Informuojame, kad mūsų Svetainėje yra naudojami slapukai (angl. Cookies). Slapukai – tai nedideli tekstiniai failai, turintys unikalų identifikacijos numerį, kuris yra perduodamas iš Svetainės į lankytojo kompiuterio (ar kito galinio įrenginio) kietąjį diską, kad Svetainės administratorius galėtų atskirti lankytojo kompiuterį ir matyti jo veiklą internete. Unikalus numeris identifikuoja lankytojo naršyklę kiekvieną kartą jam apsilankius Svetainėje. Slapukai neleidžia interneto Svetainėms įsiminti jokios asmeninės informacijos (tokios kaip lankytojo vardas ir adresas), kurį lankytojas galėtų pamiršti įslaptinti.

Šie slapukai nėra būtini mūsų Svetainės funkcionavimui ir veikimui, tačiau juos naudojant Svetainėje atsimenama informacija apie apsilankymą, pvz., pageidaujama kalba ir kiti nustatymai. Todėl kitas apsilankymas gali būti paprastesnis, o Svetainė naudingesnė.

Naudodamiesi Svetaine, Jūs sutinkate su slapukų rinkimu. Jūs bet kada galite peržiūrėti, kokią informaciją (slapukus) įrašome, ir galite ištrinti dalį ar visus įrašytus slapukus. Taip pat turite teisę nesutikti, kad būtų įrašoma ir naudojama informacija (slapukai) Jūsų kompiuteryje (įrenginyje).

Jeigu nesutinkate, kad į Jūsų kompiuterį ar į kitą galinį įrenginį būtų įrašomi slapukai, galite pakeisti savo interneto naršyklės nustatymus ir išjungti visus slapukus arba įjungti / išjungti juos po vieną. Tačiau atkreipiame dėmesį, kad kai kuriais atvejais tai gali sulėtinti naršymo internete spartą, apriboti tam tikrų Svetainės funkcijų veikimą arba blokuoti prieigą prie Svetainės.

Google Analytics

Svetainėje naudojama „Google Analytics“, „Google“ teikiama internetinės analizės paslauga, kuri renka informaciją apie Jūsų IP adresą, apsilankymo laiką, trukmę, peržiūrėtus vidinius Svetainės puslapius bei juose atliktus veiksmus (pavyzdžiui, mygtukų paspaudimus ar formų patvirtinimus). Slapuko sugeneruota informacija apie Jūsų veiksmus Svetainėje perduodama ir saugoma „Google“ JAV esančiuose serveriuose. Ši informacija naudojama ataskaitoms apie Svetainės naudojimo statistiką, asmeniškai neidentifikuojant atskirų lankytojų.

Galite neleisti, kad jūsų kompiuteryje būtų saugomi slapukai pakeisdami savo naršyklės nustatymus. Taip pat galite neleisti „Google“ fiksuoti duomenų, sukurtų slapuku ir paremtu tuo, kaip naudojatės Svetaine (įskaitant jūsų IP adresą) bei Tvarkyti tokius duomenis atsisiųsdami ir įdiegdami naršyklės papildinį, spauskite čia.

Norėdami peržiūrėti „Google“ duomenų apsaugos reglamentą, spauskite čia.

Asmens duomenų rinkimas, saugojimas ir naudojimas

Asmens duomenys – tai bet kokia informacija susijusiu su fiziniu asmeniu, kurio tapatybė žinoma arba gali būti tiesiogiai ar netiesiogiai nustatyta pagal pateiktus duomenis (pvz. vardas, adresas, el. pašto adresas, telefonas ir t.t.).

Visi asmens duomenys yra renkami ir naudojami laikantis Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo nustatytų reikalavimų bei kitų Lietuvos Respublikos teisės aktų, reglamentuojančių šių duomenų tvarkymą bei apsaugą.

Mes galime rinkti ir saugoti tik tuos asmens duomenis, kuriuos Jūs pateikiate pildydami užklausos fomas. Šie duomenys bus naudojami teikiant Jums informaciją ir mūsų paslaugų pasiūlymus.

Jūsų pateikta asmeninė informacija nebus prarasta, pažeista ar išplatinta ir nebus panaudota kitiems tikslams, nei tie, dėl kurių sutikote. Mes neperduosime ir neplatinsime jūsų asmeninės informacijos trečiosioms šalims, nebent turėsime Jūsų leidimą arba tai bus įstatymų reikalaujama.

Jei turite klausimų apie duomenų saugumą, apie Jūsų duotus sutikimus, prašome susisiekti su mūsų interneto svetainės administratoriumi elektroniniu paštu info@balticode.lt.

Nuorodos į kitas internetines svetaines

Mūsų Svetainėje gali būti susijusių nuorodų su kitų įmonių interneto svetainėmis. Mes neprisiimame jokios atsakomybės už šių internetinių svetainių turinį ar jų duomenų saugumo politiką.